Screening alunițe de la 149 lei

Departamentul de Dermatologie Doctor Luca oferă o gamă largă de servicii de specialitate, cu o echipă de profesioniști experimentată, cu o înaltă calificare în dermatocosmetică și aparatură de ultimă generație (dermatoscopul digital “Gold Standard” în diagnosticarea precoce a alunițelor și leziunilor suspecte – microDERM D-200+).

Noul dermatoscop digital microDERM D-200+, achiziționat de Centrul Medical Doctor Luca, este “Gold Standard” în diagnosticarea precoce a alunițelor și leziunilor suspecte. Acestea apar cu precădere în locurile expuse la soare, iar semnele de alarmă sunt modificarea de formă, dimensiune, culoare, aspect, apariția de margini neregulate, sau alunițe nou apărute.

Cu acest dermatoscop digital de ultimă generație se pot identifica precoce alunițele modificate prin mărirea de 200 de ori a imaginii și se poate urmări evoluția acestora în dinamică, aparatul având posibilitatea stocării imaginilor și de comparare a lor.

La Centrul Medical Doctor Luca poți beneficia acum de investigații dermatoscopice aprofundate, nedureroase și neinvazive, precum și de tratamentul adecvat al alunițelor suspecte pentru a depista cât mai devreme melanomul malign ce poate declanșa cancerul de piele.

Pentru tine și cei dragi ție am pregătit un Pachet de Screening al Alunițelor, astfel încât să pleci în vacanță fără griji!

Pachet Screening Alunițe:

– consultație dermatocosmetică
– dermatoscopie digitală 1-3 alunițe

Preț: 149 Lei

Echipa Departament Dermatologie Doctor Luca:

– Conf. Dr. Daniel Boda – medic primar, Doctor în Medicină, specializat în dermato-oncologie
– Dr. Flavius Marinescu – medic primar, specializat în dermatoscopie
– Dr. Adina Iliescu – medic primar, specializat în dermatocosmetică și dermatologie pediatrică
– Dr. Păstorel Iliescu – medic primar, Doctor în Medicină

Feedback Newsletter Cariere
Parerea ta conteaza!
Alege chestionarul de satisfactie dorit spre completare:

Cariere
Alatura-te echipei noaste medicale
inchide