Departamentul de Dermatologie oferă o nouă gamă de servicii

Departamentul de Dermatologie Doctor Luca vine în întâmpinarea pacienților săi și oferă o nouă gamă de servicii și tratamente speciale realizate de medici cu supraspecializare în dermatocosmetica, în condiții de maximă siguranță și cu substanțe acreditate de ultimă generație.

departament comercial

Noul laser Nd YAG este utilizat pentru tratamentul leziunilor vasculare (telangiectazii, vase sparte, vinișoare, hemangioame) și pigmentare (pete roșii, rozacee).Tratamentul este indicat pentru leziuni vasculare ale feței, corpului și membrelor cu diametrul sub 2 mm, așadar nu a venelor dilatate varicos. Laserul produce coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldură intensă degajată care determină colabarea acestora. Sunt necesare unul sau mai multe tratamente în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului.

Laserul nu inițiază leziuni canceroase.

Este recomandat să nu existe expunere la radiații U.V. cu 4 săptămani înaintea tratamentului. Tratamentul poate fi efectuat și pe pielea bronzată sau închisă la culoare.

Laserul CO2 – folosește o tehnologie avansată, cu dioxid de carbon, cu ajutorul căreia îndepărtează straturile superioare, deteriorate ale pielii, astfel încât pielea va fi mai fină, mai moale și întinerită. Laserul cu CO2 este utilizat în tratamentul liniilor faciale profunde și a ridurilor.

Laserul CO2 are un efect localizat. Procesul de reepitelizare este accelerat, ceea ce înseamnă vindecare rapidă, durere și eritem postoperator mult reduse. Acest tip de laser este “Gold standard” pentru îndepărtarea leziunilor pigmentare, melismă.

Laserul CO2 este utilizat în îndepărtarea tumoretelor benigne cutanate (papiloame, veruci, condiloame, nevi dermici), precum și în tratamentul modern al xantelasmelor (depuneri de grăsime pe pleoape), unghilor încarnate, chisturilor.

Echipă Departament Dermatologie Doctor Luca:
Conf. Dr. Boda Daniel – medic primar, Doctor în Medicină, specializat în dermato-oncologie
Dr. Marinescu Flavius – medic primar, specializat în dermatoscopie
Dr. Iliescu Adina – medic primar, specializat în dermatocosmetică și dermatologie pediatrică
Dr. Iliescu Păstorel – medic primar, Doctor în Medicină

Feedback Newsletter Cariere
Parerea ta conteaza!
Alege chestionarul de satisfactie dorit spre completare:

Cariere
Alatura-te echipei noaste medicale
inchide